Profil CADWorx

CADWorx este frecvent considerat instrumentul ingineresc perfect de către firmele angajate în proiecte de dimensiuni mici și mijlocii, deoarece este ușor de utilizat, are o arhitectură deschisă și poate fi adaptat pentru realizarea proiectelor în valoare de până la circa 150 milioane EURO. Un important avantaj oferit de această suită de programe complet integrată este acela că chiar dacă nu se fac toate calculele în cadrul firmei, acestea pot fi subcontractate. CADWorx permite să se transmită partenerilor fișiere native CAESAR II sau PV Elite, economisind timpul de reintroducere a datelor și reducând riscul de erori.

CADWorx se livrează ca o suită de module flexibile:

Aceste produse sunt intregrate cu instrumente de calcul: CAESAR II pentru analiza de tensiuni a sistemelor de conducte şi PV Elite pentru analiza vaselor de presiune şi a schimbătoarelor de căldură. În plus, CADWorx va funcţiona cu sau fără o bază de date OLE. Astfel utilizatorii pot lucra iniţial fără baze de date, iar pe măsura creşterii cerinţelor companiei sau ale beneficiarului, se poate activa integrarea programului cu baze de date Access, SQL sau Oracle, oferind astfel o soluţie pe deplin adaptabilă.

Un avantaj suplimentar derivat din integrarea cu bazele de date îl reprezintă posibilitatea de a reface modelul dacă fişierele modelul s-au deteriorat, deoarece baza de date Plant Professional stochează coordonatele.