Profil CADWorx > Intergraph® CADWorx® Design Review

Versiuni: CADWorx Design Review, CADWorx Design Create şi Design Viewer

CADWorx Design Review

Intergraph CADWorx Design Review permite inspectarea modelelor de instalaţii de către proiectanţi, management, beneficiari şi alţi participanţi la proiect.

Ideal pentru proiecte formate din mai multe modele
Nu este necesar să se încarce separat fişierele ce compun un proiect. Fişierele la care se fac referinţe externe vor fi incluse automat în modelul supus analizei.

Informaţii inteligente
Se accesează aceleaşi informaţii ale modelelor ca acelea într-o sesiune de proiectare CADWorx. Sunt disponibile: numele şi descrierea componentelor, numerele de linii, greutăţile etc.

Fişiere de animaţie editabile
CADWorx Design Review permite realizarea cu uşurinţă a fişierelor de animaţie. Utilizatorii pot defini trasee pentru animaţie, trasee pe care le pot modifica în orice loc. Direcţia şi unghiul de privire pot fi editate de asemenea.

Intergraph CADWorx Design Create
CADWorx Design Create, modul suplimentar al CADWorx Design Review, oferă posibiltatea de a distribui pe Web modele pentru inspectare protejate opţional cu parolă, ce pot fi accesate folosind CADWorx Design Review sau CADWorx Design Viewer.

Intergraph CADWorx Design Viewer
CADWorx Design Viewer este un program de vizualizare gratuit ce permite participanţilor la proiect să vadă modelele distribuite pe Web cu ajutorul CADWorx Design Create.