Profil CADWorx > Intergraph® CADWorx® fieldPipe

CADWorx fieldPipe Professional*, atunci când este utilizat împreună cu Intergraph® CADWorx Plant Professional, devine instrumentul cel mai puternic disponibil în prezent pentru verificarea instalaţiilor după completarea construcţiei.

Acest produs software este disponibil în două versiuni:

CADWorx fieldPipe Professional
  • Culege informaţiile as-built în şantier
  • Dezvoltă informaţiile as-built folosind tehnologia Laser Point Clouds**
  • Are o interfaţă la CADWorx Plant Professional*
  • Permite modelarea pe teren
  • Permite verificarea fabricaţiei în atelier
  • Permite realizarea desenelor as-built
CADWorx fieldPipe
  • Dezvoltă informaţiile as-built folosind tehnologia Laser Point Clouds **
  • Are o interfaţă la CADWorx Plant Professional
  • Permite realizarea desenelor as-built

* Necesită CADWorx Plant Professional
** Necesită Leica CloudWorx Basic

CADWorx fieldPipe

Descriere produs

Precizie de măsurare prin laser
Combinând CADWorx fieldPipe Professional cu CADWorx Plant Professional, CADWorx fieldPipe amplifică posibilitatea de a realiza proiecte de instalaţii ce includ atribute inteligente, iar precizia tehnologiei laser oferită de Leica Total Station pe aceea de a crea documentaţia as-built mai rapid şi mai precis.

Plasarea componentelor prin vizare şi înregistrare
Crearea modelelor as-built pe şantier cu ajutorul CADWorx fieldPipe este simplă: se orientează staţia Leica spre o componentă a sistemului de conducte şi se aleg ecomponenta corespunzătoare din bara de instrumente. Imediat componenta respectivă este amplasată în model exact pe poziţie.

Modele as-built , mai rapid, mai uşor şi în siguranţă
Se pot modela sute de componente de conducte în şantier, rapid şi uşor folosind doar câteva locaţii pentru măsurare. Activitatea pe teren devine mai sigură prin reducerea numărului de ascensiuni asociate de obicei cu relizarea modelelor as-built pentru sisteme de conducte existente.

Conducte, structuri metalice şi utilaje
Asocierea CADWorx fieldPipe cu CADWorx Plant Professional oferă posibilităţi complete de modelare a conductelor, utilajelor, structurilor metalice, a tubulaturilor, a sistemelor de suporţi pentru cabluri, şi de analiză şi verificare a modelului.

Specificaţii de materiale
CADWorx fieldPipe poate accesa peste 60,000 componente predefinite pentru specificaţii în sistemul metric, metric/inch, şi imperial.

Proiectare pe şantier
CADWorx fieldPipe poate captura punctele de interconexiune pe teren. Aceasta permite utilizatorului să proiecteze pe teren sisteme de conducte ampalste corect.

Verificare secţiunilor de conducte prefabricate
CADWorx fieldPipe poate fi folosit pentru a verifica cu acurateţe secţiunile de conducte prefabricate în atelier şi, amplasându-le în modelul as-built, să garanteze asamblarea corectă pe teren înainte ca secţiunile de conducte prefabricate să fie expediate în şantier.

Scheme izometrice automate
Se pot crea automat scheme izometrice pentru traseele de conducte din modelele CADWorx fieldPipe.

Interfaţă pentru analiza tensiunilor
Modelele create folosind CADWorx fieldPipe pot accesa legăturile bi-direcţionale între CADWorx Plant Professional şi Intergraph CAESAR II®, supunând analizei informaţiile exacte din teren.

Modele as-built din Point Clouds**
CADWorx fieldPipe permite utilizatorilor Leica CloudWorx să creeze modele as-built cu atribute inteligente direct din datele scanate în instalaţiile industriale.